Annons från Apohem

”Våra apotekskunder sparar både tid och pengar”

E-handeln växter så det knakar och alltfler upptäcker fördelar med att handla online. På det digitala apoteket Apohem kombineras attraktiva priser med snabba leveranser och ett brett sortiment. Här kan du klicka hem produkter för bland annat medicin- och badrumsskåp samt skafferi. Just nu har Apohem extra bra pris på skönhetsprodukter.
– Våra apotekskunder sparar både tid och pengar, säger Johan Bergenheim, grundare och marknadschef på Apohem.


Ett apotek innehåller numera fler produkter än enbart läkemedel och Apohem har ett stort sortiment inom flera kategorier; träning, näring och hälsa för att nämna några få. Apohems grundare och marknadschef Johan Bergenheim förklarar att just enkelheten är en stor del av Apohems koncept.

– Allt för att du som kund ska kunna klicka hem alltifrån receptbelagda läkemedel till ekologiska hudkrämer – direkt till dörren eller till ett närliggande ombud.

Här hittar du flera skönhetsprodukter till bra priser

Hur fungerar hemleverans?

Apohem samarbetar med flera transportörer, vilket gör att du kan få ditt paket direkt till dörren, vart du än bor i Sverige. Om du bor i Storstockholm eller Uppsala, kan du få leverans samma dag om du beställer innan klockan 12. Du kan också välja att få paketet till brevlådan eller välja valfritt ombud.

– Det var smidigt när jag var på mitt lantställe i somras. Där har vi flera mil till närmsta apotek så jag beställde på Apohem och kunde hämta ut paket i samband med vardagshandlingen, berättar Charlotta Ekblom, Social Media & Content Manager på Apohem.

Hur beställer du receptbelagda läkemedel?

När du ska beställa receptbelagda läkemedel loggar du in snabbt och säkert med BankID. Därefter kan du se dina tillgängliga recept samt få förslag om att byta till en likvärdig och billigare produkt. Dessutom finns möjligheten att rådfråga en farmaceut genom mejl, telefon och chatt.

– Ungefär som ett fysiskt besök på ett apotek, fast du får mer betänketid och möjligheten att kunna söka upp produkterna och jämföra dem innan du bestämmer dig, säger Charlotta Ekblom.

Klicka hem dina skönhetsprodukter här