Annons från Ansiktsmaskbutiken.se

Upptäck den heta trenden – ansiktsmasken mot pormasker

Den senaste trenden inom ansiktsmasker är den så kallade peel-off masken som får torka på huden och sedan försiktigt dras av. Ansiktsmasken tränger ner i huden för att få bukt på de allra envisaste pormasker och har blivit en succé världen över.


Porer i huden har som uppgift att leda svett och talg bort från huden. Porerna kan dock täppas igen av döda hudceller och talg samlas i poren. Då bildas en pormask, ett vanligt problem i tonåren men även bland vuxna. En peel-off ansiktsmask är ett effektivt sätt att få bort pormasker!

Att klämma en pormask med fingrarna är inte att rekommendera då smuts och bakterier från händerna kan infektera porerna och göra problemet värre. I förlängning kan pormaskerna utvecklas till fula och smärtande finnar.

För att få bukt på pormasker kan du få hjälp av en ansiktsmask som tränger ner i hudlagret och drar med sig pormasker, finnar, fett och orenheter ur porerna. Det senaste året har denna typ av ansiktsmask som man drar av, peel-off ansiktsmask, fått mycket uppmärksamhet i sociala medier för att de effektivt och på ett tillfredsställande sätt tar bort svåråtkomliga pormasker.

Doberyl ansiktsmask för ansiktsrengöring tränger ner i huden och rensar huden från pormasker. Ansiktsmasken innehåller bland annat örterna och blommor med antibakteriell effekt som dessutom motverkar fet och oren hy på sikt.

Tio rengörande ansiktsmasker 149kr

Så använder du ansiktsmasken:
  1. Ansiktsmasken appliceras i ett tunt lager över huden
  2. Låt masken torka (minst 30 minuter)
  3. Dra försiktigt av masken genom att börja i ena kanten
  4. Tvätta ansiktet med ljummet vatten

Fler hjälpmedel mot pormasker hos Ansiktsmaskbutiken

Har du problem med pormasker har Ansiktsmaskbutiken allt du behöver. Förutom den bästsäljaren Doberyl ansiktsmask mot pormasker hittar du flera produkter och verktyg för att behandla pormasker i deras breda sortiment. Till exempel pormaskborttagare, pormaskklämmare och pormasktång.

Dessutom hittar du massvis med information, tips och trix om pormasker och andra vanliga hudbesvär i deras hudvårdsguide!

Köp Doberyl ansiktsmask här!